Κερδίστε δώρα με τις παραγγελίες σας !

Το καλάθι αγορών σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Προϊόντα που αγαπήσατε τον Απρίλιο

Προϊόντα που αγαπήσατε τον Απρίλιο


Προϊόντα που ξεχωρίσατε αυτόν τον μήνα και… είχατε απόλυτο δίκιο. Δεν σας κρύβουμε ότι έχουν μία ξεχωριστή θέση και στην δική μας καρδιά. Για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο ή το παιδικό δωμάτιο, ο Άνεμος είναι πάντα δίπλα σας στις πιο σημαντικές στιγμές σας.

Ας ξεκινήσουμε από το υπνοδωμάτιο:


Υπέρδιπλα σεντόνια με ανοιξιάτικα σχέδια και χρώματα που ανανεώνουν τον χώρο και τη διάθεσή σας. Ανακαλύψτε την μοναδική τους ποιότητα και απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο.

Πάμε στο δωμάτιο των παιδιών:

Εδώ η αίσθηση της απαλότητας και της ασφάλειας είναι αυτή που κυριαρχεί. Τα μαλακά Κουβερλί Σκαντζόχοιρος σε μπλε και ροζ, έγιναν τα αγαπημένα σας αυτόν τον Απρίλιο και εμείς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, μιας και τα αγαπήσαμε και εμείς.


Για το μπάνιo:

Οι διαχρονικές πετσέτες Microcotton σε μπεζ χρώμα συνεχίζουν να έχουν ξεχωριστή θέση στη διακόσμηση του μπάνιου σας και είναι απολύτως κατανοητό εφόσον ταιριάζουν σε κάθε αισθητική.

Για το καθιστικό:

Το ριχτάρι πολυθρόνας Fourteen Silver και το Ανάγλυφο Φωτιστικό ήταν δύο επιλογές για το καθιστικό σας που διακόσμησαν τον χώρο σας με Άνεμο έμπνευσης και ποιότητας. Αν δεν καταφέρατε να τα βρείτε τον Απρίλιο, ανακαλύψτε τα σήμερα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Προηγούμενη ανάρτηση