Ηλεκτρική Κουβέρτα Μονή Beurer 80x150εκ.
Ηλεκτρική Κουβέρτα Μονή Beurer 80x150εκ.
Ηλεκτρική Κουβέρτα Μονή Beurer 80x150εκ. Ηλεκτρική Κουβέρτα Μονή Beurer 80x150εκ. Ηλεκτρική Κουβέρτα Μονή Beurer 80x150εκ.

Ηλεκτρική Κουβέρτα Μονή Beurer 80x150εκ.

68,00 €

με ΦΠΑ

Ηλεκτρική υποκουβέρτα Beurer διπλή με φωτιζόμενους διακόπτες με τρείς διαβαθμίσεις θερμοκρασίας και μαλακό ύφασμα, ενώ πλένεται στο πλυντήριο αφαιρώντας τους διακόπτες.

Ποσότητα
Σε Απόθεμα | Παράδοση σε 2 - 3 εργάσιμες ημέρες
Τηλ. Παραγγελιών: 210 24 65 804
  • Η επιλογή για παραλαβή από κατάστημα ενδέχεται να προσθέσει έως και 7 εργάσιμες ημέρες στον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής καθώς τα προϊόντα αποστέλλονται στα καταστήματα από την κεντρική μας αποθήκη.
  • Όταν ένα προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, έχει μονόγραμμα ή είναι ειδική παραγγελία, δίνεται για παραγωγή στο εργοστάσιο, διαδικασία που ενδέχεται να διαρκέσει από 5-15 εργάσιμες ημέρες.
  • Όλα τα σεντόνια εκτός αποθέματος μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Απολαύστε τον ύπνο σας με θερμαινόμενο υπόστρωμα Beuer, κατασκευασμένο με ειδική τεχνολογία που επιτρέπει τη κυκλοφορία δροσερού, υγιεινού αέρα ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει το πιο άνετο και ζεστό κρεβάτι!
Διαθέτει 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, με αποσμώμενο χειριστήριο, ώστε να μπορεί να πλυθεί εύκολα στο πλυντήριο ενώ διαθέτει σύστημα ασφαλείας BSS.

Αναπνέει και ξεκουράζει το σώμα. Η κατανάλωσή του σε "Watts" είναι: 2*60.

Παρέχεται 5 χρόνια εγγύηση.

235522
Κάτω Όψη
Μαλακό Fleece
Χώρα Κατασκευής
Γερμανία
Άνω Όψη
Μαλακό Fleece
Συγκατάθεση cookie