• -40%
Παπλωματοθήκη Μονή Percale ΑΙΑΣ Flock Σετ 2τμχ
Παπλωματοθήκη Μονή Percale ΑΙΑΣ Flock Σετ 2τμχ
Παπλωματοθήκη Μονή Percale ΑΙΑΣ Flock Σετ 2τμχ Παπλωματοθήκη Μονή Percale ΑΙΑΣ Flock Σετ 2τμχ Παπλωματοθήκη Μονή Percale ΑΙΑΣ Flock Σετ 2τμχ Παπλωματοθήκη Μονή Percale ΑΙΑΣ Flock Σετ 2τμχ

Παπλωματοθήκη Μονή Percale ΑΙΑΣ Flock Σετ 2τμχ

93,00 €
55,80 €

με ΦΠΑ

- 40%

Σετ παπλ/κη μονή: (2 τεμάχια: Θήκη 160x220 εκ. & Μαξ/κη 50x75 εκ.)

Ποσότητα
Σε Απόθεμα | Παράδοση σε 2 - 3 εργάσιμες ημέρες
Τηλ. Παραγγελιών: 210 24 65 804
  • Η επιλογή για παραλαβή από κατάστημα ενδέχεται να προσθέσει έως και 7 εργάσιμες ημέρες στον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής καθώς τα προϊόντα αποστέλλονται στα καταστήματα από την κεντρική μας αποθήκη.
  • Όταν ένα προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, έχει μονόγραμμα ή είναι ειδική παραγγελία, δίνεται για παραγωγή στο εργοστάσιο, διαδικασία που ενδέχεται να διαρκέσει από 5-15 εργάσιμες ημέρες.
  • Όλα τα σεντόνια εκτός αποθέματος μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Ο ΑΙΑΣ υφάνθηκε για αντοχή και μακροζωία . Η πυκνή ύφανση και η ποιότητα των νημάτων μαζί με τη σωστή χρήση θα κρατήσουν του ΑΙΑΝΤΑ ζωντανό για παραπάνω από μια γενιά. Ανθεκτική για πολλά πλυσίματα, η ποιότητα ΑΙΑΣ είναι βαμβακερή, με πυκνότητα 200 TC / inch2, νήματα Ne40 / 1 , βαμμένη με ανεξίτηλα, λαμπερά χρώματα Reactif . Το τελείωμα της παπλωματοθήκης και των μαξιλαροθηκών έχει πολυτελή ραφή Hand Stitch, σε χρώματα ίδια με το κεντημένο λογότυπο Άνεμος. Χαρείτε την κομψή και κλασσική γραμμή της ποιότητας και της ραφής Percale ΑΙΑΣ.

238059
Συγκατάθεση cookie