Κερδίστε δώρα με τις παραγγελίες σας !

Το καλάθι αγορών σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

#DecoDiaries: 3+1 βήματα για την καλύτερη Χειμερινή Διακόσμηση

#DecoDiaries: 3+1 βήματα για την καλύτερη Χειμερινή Διακόσμηση

Η ζεστασιά του χειμώνα τρυπώνει σπίτι μας με τις πιο γήινες και παλ αποχρώσεις! Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας ανάλογα με την εποχή με βάση τα παρακάτω 3+1 βήματα!

Πώς να διακοσμήσω το σπίτι μου φέτος τον χειμώνα;

 

Χρησιμοποιείστε Υφές

 

Μπορεί να μην μας γεμίζουν το μάτι, αλλά μας γεμίζουν σίγουρα φροντίδα & θαλπωρή στο κάθε τους άγγιγμα... Οι υφές είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός χειμωνιάτικου, cozy χώρου. Επιλέγουμε αφράτα υφάσματα στα χειμωνιάτικα ριχτάρια μας, όπως το “ Κουβέρτα-Ριχτάρι Cotton Rich Dark Grey 130x180εκ. ”, το οποίο χρησιμοποιείται και ως κουβέρτα καναπέ ή το “ Ριχτάρι Τριθέσιο Topaz Beige ”. Προσθέτουμε επιπλέον χειμερινή διάθεση με χαλιά βελούδινης υφής σε ψυχρές αποχρώσεις, που συνδυάζονται πανεύκολα με τη διακόσμηση του υπνοδωματίου και του σαλονιού μας. Έτσι, όχι μόνο ομορφαίνουμε τον χώρο μας, αλλά βοηθάμε και στη θερμομόνωσή του, αφού κρατάμε καλυμμένες τις κρύες επιφάνειες. Το “ Χαλί Romance Silver Ανάγλυφο ” είναι η κατάλληλη προσθήκη στο σαλόνι μας - όχι μόνο από άποψη αισθητικής, αλλά και ζεστασιάς.

 

Διακόσμηση και Φωτισμός

 

Προσθέτουμε λίγη μαγεία! Αποξηραμένα φυτά και λάμψεις που θα δώσουν έμφαση σε διάφορα “κρυμμένα” σημεία, αλλά και χειμωνιάτικο χαρακτήρα στο σπίτι μας. Επιλέξτε αποξηραμένα pampas ή κλαδιά σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και τοποθετήστε τα στα πιο “γυμνά” σημεία, ώστε ο χώρος να φαίνεται πιο γεμάτος και ζεστός.

 

Έξυπνος τρόπος για να προσθέσουμε έξτρα μαγεία στο σπίτι μας και να έχουμε αυτόν τον γλυκό, κινηματογραφικό φωτισμό είναι να προσθέσουμε λαμπάκια ή και κομψά επιτραπέζια φωτιστικά . Επιλέγουμε σκοτεινά σημεία και τα φωτίζουμε με το γλυκό, ζεστό φως επιτραπέζιων φωτιστικών , όπως το “ Φωτιστικό Delphi Honey ". Χειμωνιάτικα Χρώματα

 

Η χρωματική παλέτα που θα επιλέξουμε για τη χειμωνιάτικη διακόσμησή μας είναι το Α και το Ω για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Τα παραδοσιακά χρώματα του χειμώνα είναι το λευκό, το γκρι, το ασημί. Ψυχρά χρώματα, που όμως “παίρνουν ζεστασιά” από τις υφές στα υφάσματα και τον φωτισμό του χώρου. Αν θέλουμε να σπάσουμε αυτήν τη χρωματική παλέτα, μπορούμε να προσθέσουμε βέβαια και παλ ροζ ή μωβ αντικείμενα, όπως τα διακοσμητικά μαξιλάρια “ Μαξιλάρι Comfort Pink A 50x50εκ. ” και “ Μαξιλάρι Olympus Lilac 45x45εκ.”.

 

Δημιουργείστε ατμόσφαιρα με τα κατάλληλα Αρώματα

 

Μην ξεχνάμε πως ο χειμώνας είναι και οι μυρωδιές του! Σανδαλόξυλο, κανέλα και βανίλια! Τα αρώματα είναι αυτά που πάντα ολοκληρώνουν την εμπειρία που κρατάμε από έναν χώρο και εκείνα που τον καθιστούν ανεξίτηλο στη μνήμη μας! Κλειδώνουμε, λοιπόν, τη χειμωνιάτικη διάθεσή μας με μυρωδιές, όπως αυτή του “ Αρωματικού Χώρου-Diffuser Sandalwood 200cc ” και του “ Αρωματικού Κεριού Sandalwood Με Ξύλινο Φυτίλι 240gr ”, που εκτός απο υπέροχο άρωμα μάς προσφέρει και έναν ιδιαίτερο ήχο καθώς καίγεται το ξύλινο φυτίλι του σαν ξύλο που καίγεται στο τζάκι...

 

Τελικά, ποιες ιδέες διακόσμησης να ακολουθήσω;

 

Παραπάνω αναφέραμε 3+1 κεφάλαια της χειμερινής διακόσμησης του σπιτιού: υφές, διακόσμηση & φως, χρώματα και αρώματα. Το πιο σημαντικό κεφάλαιο όμως είναι η δική σας φαντασία και όρεξη! Πάρτε έμπνευση και δημιουργήστε την πιο γλυκιά χειμωνιάτικη διακόσμηση που θα ταιριάζει σε εσάς και στον χαρακτήρα σας. Ακόμα και αν “παραβείτε” κάποιον “κανόνα” διακόσμησης, σημασία έχει να κάνετε τον χώρο σας... δικό σας!

 

Αναζητήστε λευκά είδη και αντικείμενα που αναφέραμε παραπάνω στο anemos.gr
Επόμενη ανάρτηση