Κερδίστε δώρα με τις παραγγελίες σας !

Το καλάθι αγορών σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων ΑΝΕΜΟΣ για το σπίτι

Ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων ΑΝΕΜΟΣ για το σπίτι

Καθώς έχουμε μπει ήδη στο κλίμα των εορτών, ήρθε η ώρα να μοιράσουμε χαμόγελα προσφέροντας ξεχωριστά, πρακτικά και διαχρονικά δώρα σπιτιού στον εαυτό ή τους αγαπημένους μας. Παρακάτω, δημιουργήσαμε για εσάς τον ιδανικό οδηγό που κρύβει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Δώρα για την κουζίνα

Ας συμφωνήσουμε όλοι ότι ο στολισμός του εορταστικού τραπεζιού, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις ημέρες που διανύουμε. Κόκκινες τραβέρσες, λαμπερά τραπεζομάντηλα, βαμβακερές πετσέτες φαγητού και σουπλά με χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες είναι μερικές από τις προτάσεις ΑΝΕΜΟΣ που θα εντυπωσιάσουν. 

 

Προσωποποιημένα δώρα


Εάν θέλετε τα δώρα σας να μοιάζουν σαν ζεστή αγκαλιά, τα Personalized προϊόντα ΑΝΕΜΟΣ αποτελούν την τέλεια και προσιτή ιδέα. Προσθέστε το μονόγραμμα που επιθυμείτε σε 100% βαμβακερά σατέν σεντόνια, μαξιλαροθήκες, αφράτες πετσέτες και μπουρνούζια για μικρούς και μεγάλους, πάντα με την υπογραφή της ποιότητας ΑΝΕΜΟΣ.

 

Δώρα για το σαλόνι

Εάν ψάχνετε, βέβαια, το πιο ιδιαίτερο δώρο, τα χειροποίητα φωτιστικά σαλονιού ΑΝΕΜΟΣ, με ελληνικό μάρμαρο και γυαλισμένο μέταλλο INOX είναι η νούμερο ένα επιλογή. Κάθε μάρμαρο είναι μοναδικό, καθιστώντας το δώρο σας ξεχωριστό. Τα φωτιστικά έρχονται σε υφασμάτινες τσάντες ΑΝΕΜΟΣ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Gift Card

Και εάν δεν ξέρετε τι να διαλέξετε και διαβάζετε αυτό το άρθρο τελευταία στιγμή, σας έχουμε τη λύση. Επιλέξτε μία από τις Gift Card ΑΝΕΜΟΣ, προσθέστε το ποσό που θέλετε και το δώρο σας θα φτάσει στο κινητό ή το email των αγαπημένων σας προσώπων.

 

Μοιράστε τη χαρά των Χριστουγέννων με έμπνευση ΑΝΕΜΟΣ μόνο με ένα κλικ. Από όλη την ομάδα ΑΝΕΜΟΣ.
Καλές Γιορτές!

Προηγούμενη ανάρτηση
Επόμενη ανάρτηση