Κερδίστε δώρα με τις παραγγελίες σας !

Το καλάθι αγορών σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Μοναδικές ιδέες δώρων γάμου ΆΝΕΜΟΣ

Μοναδικές ιδέες δώρων γάμου ΆΝΕΜΟΣ

Ιούνιος! Ένας μήνας, που μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι, ότι συνδυάζεται με πολλούς γάμους και εκδηλώσεις. Αναρωτιέστε λοιπόν τι δώρο να κάνετε στους νεόνυμφους; Η επιλογή του κατάλληλου δώρου γάμου μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση, μιας και θέλουμε το δώρο μας να είναι όχι μόνο όμορφο και κομψό, αλλά και πρακτικό για το ζευγάρι που ξεκινά τη νέα του ζωή.

Εμείς σας έχουμε μια λίστα από πρωτότυπα αλλά και πρακτικά δώρα που εγγυόμαστε ότι θα λατρέψουν.

Υπέρδιπλα σεντόνια με σχέδια

Τα σεντόνια αποτελούν ένα διαχρονικό δώρο γάμου που κάθε ζευγάρι θα χαρεί να αποκτήσει. Επιλέξτε υψηλής ποιότητας υπέρδιπλα σεντόνια που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν και να διατηρήσουν για πολλά χρόνια. Ανακαλύψτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και βρείτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερο στο ζευγάρι και τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Ένα απαραίτητο δώρο που δείχνει φροντίδα και αγάπη.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Σεντόνια με μονογράμματα 

Αν επιλέξετε να κάνετε ένα πιο προσωπικό δώρο, μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα είναι να χαρίσετε στο ζευγάρι ένα σετ με λευκά είδη που φέρουν τα μονογράμματά τους, κάνοντάς τα μοναδικά για το ζευγάρι. Λευκά σεντόνια από 100% βαμβακερό σατέν, με μεγάλη ανθεκτικότητα που θα προσφέρουν άνεση και κομψότητα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να επιλέξετε τα αρχικά του ζευγαριού.
Δείξτε τους πόσο τους σκέφτεστε και επενδύστε στην άνεσή τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Διακοσμητικά για το σπίτι

Ένα εξίσου επιτυχημένο δώρο γάμου που δεν χρειάζεται να γνωρίζεις απαραίτητα πολλά για το ζευγάρι ή τη διακόσμηση του σπιτιού του, είναι το φωτιστικό. Σκεφτείτε ένα κομψό φωτιστικό από μάρμαρο σε γήινα χρώματα που θα “ντύσει” το σαλόνι του ζευγαριού και θα προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Gift card


Αφήστε το ζευγάρι να επιλέξει το ιδανικό δώρο για τους ίδιους, χαρίζοντας τους μια δωροκάρτα Άνεμος. Και για να το κάνετε ακόμη πιο προσωπικό, μπείτε στην ιστοσελίδα μας και στείλτε τους ένα βίντεο με ευχές.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προηγούμενη ανάρτηση
Επόμενη ανάρτηση